Lunch

Serveras: Måndag - Fredag 11.00 - 14.30. Vid större sällskap var vänlig boka bord.

tisdag 20 februari

Pannbiff med stekt lök & färsk inlagd gurka serveras med kokt
potatis
95 kr
Ugnsgratinerad fiskfilé i hummersås serveras med
kokt potatis.
95 kr

onsdag 21 februari

Ugnsstekt kycklingfilé med gräddkokt skogssvampsås serveras
med hemlagat potatismos.
95 kr
Smörstekt strömmingsflundra med skirat smör & hemlagat
potatismos.
95 kr

torsdag 22 februari

Strimlad oxfilé i mild pepparsås serveras med ris
95 kr
Ugnsstekt Laxfilé med purjolökssås serveras med kokt potatis.
95 kr

fredag 23 februari

Skomakarlåda gjord på ryggbiff med hemlagad potatismos.
95 kr

Gäller hela veckan

ALTERNATIV:
Grekisk Bondsallad, Räksallad, Tonfisksallad, Skinksallad,
Västkustsallad
95 kr
DAGENS TIPS!
Entrêcote eller Grillbiff med:
( Vitlök- Persilje- eller Café de Parissmör, Bearnaise- eller
Rödvinssås )
Fisk på planka
Smörstekt fiskfilé med pepparrotssmör
Fläskfilé på planka
Filé Mignon Black & White
Fläskfilé "Oskar"
Suvlaki
165 kr
LUNCH PIZZOR:
Orientale
Capricciosa
Opera
Quattro Stagioni
Marinara
Al Funghi
Al Prosciutto
Bussola
Milanese
Margerita
Calzone
Tono
Campagnola
Napolitana
Vegetarian
Hawaii
Romana
Tacopizza
95 kr
Inkl. smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe & liten kaka. Avhämtning 87 kr